Saturday, July 9, 2011

* I can't stop smiling :)

Salam.

Alhamdulillah, Alhamdulillah, and Alhamdulillah. Finally, my placement is finalised. And finally, I can pursue my dream which is to be a doctor :) Moga Allah permudahkan segalanya, amin. The journey is long and hard. Along the way, terlalu banyak air mata. Terlalu banyak rejection. All this while, I kept blaming myself. I kept questioning myself.

  1. Betul ini jalan yang aku pilih?
  2. Kenapa diorang tolak aku? Aku tak cukup bagus ke?
  3. Aku tak ada muka medic student ke? Tak layak ke?
And the question went on and on and on. But, still kawan kawan kata have faith in Allah. Someday, you'll get what you want and it is the best from Allah. And, yes I believe that. Setelah melalui penolakan penolakan dari Irish university, memang rasa diri ini looser, malah sangat looser (mungkin sebab orang Ireland tak suka saya kan). Dengan Czech pun kena tolak. Haih =,='. Tapi, rupa rupanya Allah nak simpan yang lagi satu ni. AUSTRALIA :)

Hati saya dah terbuka untuk Aussie. Saya yakin, itulah tempat terbaik untuk saya. University Newcastle had accepted me to be one of their international students for medicine. See, this university believe me. They know I can do medicine in their university. Thank you, newcastle :) With the hardest interview I've ever had in which they have this mini stations with life scenario and what not (because they want to know how you think and who you are, exactly) and also IQ test or i can say "ISAT" kinda test. It's worth the pain :)

Not to mention, my makngah and pakngah yang kata "InsyaAllah dapatla tu kalau ada rezeki". They seem to agak that my rezeki is there. And also, my cousin, Hatim (you can actually visit his blog here ) yang bagi advice di saat saat akhir. i still remember "Jangan takutlaa kakak, dah berapa kali interviewkan. be yourself and rilex. Cakap lepak je" HAHA, that's what he said. And, my ibu yang before pergi says "Okay kakak, good luck. Ibu doakan kakak dari sini" and also ayah yang willing to send me to KL . Thank you people :)

I hope Allah permudahkan segalanya. I want to fly badly and be a good doctor. Can I say, if Tok Sham is till alive, he must be soooo happy. I miss Tok Sham :(

Okay okay, lets just pray for the best. And Australia, here I come :)

Sydney, InsyaAllah :)

Newcastle; I'll "bermastautin" here for the next five years. InsyaAllah

Newcastle part two :)

And, this will be the place untuk menuntut ilmu :) insyaAllah

p/s: gambar di atas adalah ihsan Google sebab nak ada slight preview of this place.

Oh oh, by the way, my roommate Arlina Arshad is accepted as well. Doakan kitorang :)

5 comments:

Adliyana Adnan said...

congrats Ainun...!!!By the way, the views in Newcastle are much more awesome than Czech kot..Heheh..All da best..:)

anggun said...

CONGRATO!! ainun.. memang xleh berpisahlah kau dgn ali..huhuhu

ainun zulkiflee said...

Yana : HAHAHA, thank you love ;)

Anggun : Thank you Dara yang anggun :) Kitorang kan roommate sejati :D

hatim a.r said...

ehem ehem nak ikottt!!!kakak,nanti kalau ade duit lebih bolehlah kitorg buat rombongan ke aussie hehe.make sure makan free okeh

ainun zulkiflee said...

Hatim : Gahahahaha, boleh ajaaaaa. Datang datang. Mai mai. Aussie dekat je. tiket flight pun banyak murahhlaaa kan :) Makan makan free laaaa. No problem ! Acehhh ;)