Monday, December 17, 2007

cuti yg membosankan...

Cuti kali ni..nmpk cam bestla..sbb jauh dari maktab yang buat aku sakit otak dgn mcm2 kerenah manusia yg x sudah2...

aku pon tatau nk ckp camne dah...cutie nie igt nk cover balik form 4..tp..haram..satu haprak pon x jadi..tu la namenye hangat2 thi ayam..jgnle jadi cam 2...aku penuhak n mase cuti nie wat hmwok yg x penah2 nk siap...asal pon aku tataula..pas2 wat kerje SEM kt KL nun di UM..huhu..tp tu pon aku buat separuh je..yg lain group member aku yg wat..sbb aku bknnye dok KL...time kaseh la ek kepade group SEM aku..xyah la sebut name..sbb da populer sangat...haha..tp aku plak la yg pecah kepala n kene buat proposal..dah la projek mengalahkan bdk nk buat master...aku nie dah la tak tahu pape...hentam sajala labu...janji proposal 2 siap....

mane-mane hale pon..deeb,aleen,tiq,sepp...mesti tolong aku punyer...tula namenye kawan sejati..ahakz!saket pale aku nk piki...x dtg2 idea 2...agaknye,aku kene wat bende alin dulu...xpon..mmg bukan masenye aku buat bende tu...

kawan2 aku sumenye dah struddle study 4 next year...aku nih...entahla...pape pon pulun kt maktab nnti...aku tamau pulun skarang..buat saket otak aku je...lagipon waktu ni time cuti...aku ade jgkla tusyen addmaths...gilo makhang..byk seyh aku lupe..alhamdulillah..aku dpt jgk cover chapter tu..aku bersyukur sgt..muahahaha....

aku pon sgt rindu kt kawan2 aku..especially nobelian..mereka sgt rock! tataula aku mane nk cari lagi classmate cam diorang tu...sgt syg pada mereka!haha tetibe bahasa baku...walaupon org ckp cikgu x suke kitorang...huh..x percaye lgsg...buktinye..cikgu sayang je kt kitorang..
adoi..sape2 jela yg suke ckp cam 2...pelik aku...

BPM pon same...ya ampun...walaupon kecoh tp havock...aku adalah salah satunye...timbalan presiden lagi...ingat BPM ni lekeh ke..syd BWP pon join tau!!! diela yg bg kitorang semangat nk blaja..in fact...each n everyone of us dalam group tu work together-gether..huhu..
sayang menyayangi...pape pon...BPM ni sumenye pandai2 belaka...x caye...tgk result SPM kitorg....bkn nk belagak..tp insyaAllah..Amin!!!
da nk balik mktb dah pon...can't wait to see all my friends...huhuhu ;)

1 comment:

syud said...

hahaha..tibe2 name aku capub..hehehe..hmm hidup noble n bpm walaupun aku vip je..wakakka..cikgu mmg sayang kat kite pon..diorang nih ska hati cop klas kite..x pasal2 aku pon kena..x guna gile..wakakka..keep on with our kesewelan..hehehe..aku pon kje membute buat kilang taik mata ja cuti nih..hahaha..