Sunday, December 9, 2007

back again...


i dunno what is in my mind...seems hard for me to think of it..do i have to sacrifice it???

should be..huh?? stop that, ainun !

i was in KL for my projek SEM for bout 2 weeks...mule2 memangla seronok..konon2 nk enjoy kt KL but end up bored like hell!tapi waktu kt umah jela...al kisahnya , kami berlima ke UM untuk projek SEM..tp first day ke UM deeb,my besties x dtg...demam..sian die..xpe...aku,aleen,tiq and sepp pegila mendenga briefing professor yang cukup panjang lebar..i was late actually...an hour i guess..ainun,ainun...but the proff was awesome, he teach us lots of things especially chemist..haha

lepas habis briefing , maka kami pon berangkatla untuk pulang dan tibe2 ade rancangan yg x diduga berlaku dimana aku , tiq n sepp ke KLCC for jalan2..best..huhu

lepas tu,hari jumaat yg paling best skali..pergi TS..Time Square ngan kwn2 yg aku sayangi..lepas aku rindu ngan diorang..haha

kitorang tgk wayang..cite hantu..apelagi, jerit bagai nk rakla...haha..amoi sebelah ngan posers kt belakang tu da tego..but what 2 do..itulah hukum karma...

we went back about pukul 5..

it was a fun time together with them...

sayang mereka!~

1 comment:

syud said...

hahaha..ckp kat amoi tuh..kalau nak join skalik ckp je arr..hahaha..