Saturday, December 11, 2010

* hujan rintik rintik, air bergelora

Salam.

Here i am pada jam 8.14 pagi. Di ruang tamu rumah sambil cuba untuk siapkan TOK but end up menulis blog. Urrgghh. selalu macam tu. Now, in Taiping hujan rintik rintik sebab tu tajuk post macam tu. HEHE. Ibu punya nasi lemak dah bau bau sampai depan rumah. OH my, sedap menusuk kalbu tak ingat.

Semalam kononnya nak pegi tengok movie Narnia 3D but then tak jadi oleh kerana kaknyah nak kena practice Seni dia because dia ada paper last SPM which is Pendidikan Seni Visual. So, dia asyiklaa melukis lukisan laga dia tu until dah bertimbun timbun ikan laga dalam rumah ni. Btw, i never thought ikan laga would be this beautiful. Ingatkan ikan laga warna hitam. HEHEHE. Gila kuno aku nie. Adoi ! Memalukan orang kampung je kann.

Today kena siapkan my TOK essay. Sakit kepala bila fikir bende tu. Like OMG. But then, takpela because it helps me a lot. Membantu saya menjadi a great thinker. When i learned TOK, i learn what life is sebenanrnya. Berfikir pun cara matang jugak. cheewahh. Okay, plan untuk today. Ibu kata nak balik kampung but then, my essay tak siap lagi tp, oleh kerana dah rindu opah, baliklaaa kampung. Jenguk jenguk. Peluk cium sekejap. Bukan selalu balik kampung kann. Besides, ada kenduri lagi dekat kampung.

This morning, pagi pagi lagi dah tengok video lawak. OMG, like memanglaa this particular person nie gila berani buat appearance dekat You Tube kan. Kalau korang pernah tengok, nama dia Cikgu Shida. Mannnn, she is soooo funny ! HAHAHA. Seriously you guys should watch it. Adoyaiii. And, darn itt, she got a fan page mann! OMG, gila ramai kott fan diaa ! HAHAHA.

Ini mungkin video kemunculan baru dia di You Tube




Lawak kannn ? HAHA. Waktu ni dia tak ada kostum lagi. And, here's more :)


HAHA, full with costum lagi. Jadi ahli sihir. Serious lawak. :) She really have guts to do that eh ?

Ok, now, nak pergi makan nasi lemak. perut dah berkeroncong. Till then.