Thursday, December 9, 2010

* air mata yang berliter liter

Baru semalam, air mata yang mahal ni meleleh leleh di pipi. Alasan dia sebab tengok cerita One Litre of Tears. Hah, pernah tengok ? OMG, mungkin perlu tengok sebab super sedih. Okay, mungkin jugak lame sekarang sebaba rasanya cerita nie dah berkurun. Kalau letak DVD dalam stor pun dah boleh bersawang siap ada labah labah lagi punya sawang. HEHE.



Cerita ni sangat menyayat hati. Mungkin agak looser kalau nak buat review cerita ni tapi suka hatilaaa. Untuk pengetahuan umum, manusia yang sedang menulis ni tak pernahla menangis dek kerana semata mata tengok cerita. Alih alih, cerita nie jugaklaaa yang menyayat hati. Agak tersentuh dengan cerita ni sebab perempuan ni tiba tiba dapat penyakit ganjil entah dari mana. but, then mak ayah sorokkan kisah penyakit nie tapi, dia dapat tau sendirilaaaaa in the end. paling menyayat hati, boyfriend dia sendiri tinggalkan dia. Part tu memang gila sedih. Aaaannd, paling best, ada jugak seorang lelaki yang suka die the fact yang dia duduk atas kerusi roda. Ohh, cute kan? Dinasihatkan, pada siapa siapa yang rasa nak gain spirit, tengoklaa this drama. I suggest! Sini ada preview sikit.


2 comments:

AxL Farhan said...

korea jueh...me like hollywood jueh ok..haha

ainun zulkiflee said...

HAHAHA, Hollywood i memang dah fall lama dah. This time Japanese pulak. Korean pun layan. ;) HAHA