Friday, December 5, 2008

// kepade mereka yg perasan dan takde perasaan.

today is friday dan aku amatla kebosanannye...dan tibe2 aku terase amatla marah apabilanye ade la sorang nie yang prasan sgt aku syok kt die..adus..blahla wei! benci lagi ada la!
aku just mntk ym die je pon..xde nk ngorat pon..x ingin tau x! setakat ko nie...x pyhla..dan kau sdg dilanda kebencian yg amatla sgt!
jadi, kepada sesiapa yg perasaan tu..sedarla..anda x hot pon dan i really hate you! for God sake!

to whom i concern ;
  1. aku x suke kau la!
  2. boleh blah!
  3. jgn prasan sgt!

sekian.

1 comment:

adiqueLIYANA said...

salam!!! waaa..mrah nye die...ainun, ni azua lar...ehh...nnt kalo free view r blog kte ek...azuaadique.blogspot.com..
hehehe