Sunday, October 2, 2011

PBL PBL PBL

Salam.

Hello people ! Happy day today :) I woke up late today -______- Oh my. but still, i manage to kejar pakcik MPT to throw my garbage away. Weeeeee :D And also, i manage to finish all the laundry. phewwww *angkat kening* So feel very super woman today. Hahahahaha. Anyway, I went to kamal Bookstore yesterday. Yes, yesterday. So, I bought some books. Medical books of course. I bought only 3 books. Cukuplaaa, kan. And, yes. Shockinglyy, tebalnyaa buku. ohhmaaiiigoddd. macam mana nak habiskan nie -_____- Okay, kata pun buku medic, takkan 12 muka surat kot kan. So, i bought anatomy, clinical examination, and histology. yes, Histology yang cell cell tu. Haaaa, the reason why i bought this book mestilah untuk dibaca kan. Takkan lah nak buat display dekat rumah letak dalam almari antik ibu kot kan. Hewhewhew. Walaupun ada few people yang cakap. belum start medic lagi for God sake but I chose not to care. I rather study first, so InsyaAllah, ready for my Uni life next year. Besides, my university practice PBL learning system (Problem Base Learning) you can read here if you wanna know more on this PBL system. Its more on self study and so, i have to start early or else kena tinggal dgn mat salleh mat salleh di sana. So, its a choice laa kan?



Exhibit 1



This one is a DVD, so that you can easily learn the hardest part of anat and physio



Histology :)



Exhibit 2



See how thick the books? Anatomy pun dah macam 4 set buku Harry Potter -_____-


So, they said PBL is hard and i need to study from now or else, sediakan dulang emas so boleh letak kepala dia atas tu berserta hiasan timun dan tomato :| Okay, people. Have to get going. Till then. Assalamualaikum :)

2 comments:

anggun said...

ainun.. advice aku,, gudlak sgt2 utk pbl nnt.. =__="

ainun zulkiflee said...

Hello Cik Anggun :) kau sajaaaaa kan macam ni dgn aku. Nervous okaayyyy.