Monday, April 27, 2009

hang out bersama muizz [ the gardens]

memang glamour!!!
hari ini, aku dan sepupuku,muizz a.k.a cimuit pegila meronda mid valley tu...excited mcm biawak masuk mid valley pastu pegi terus mcd sbb lapar sgt...then, kitorang pegi beli tiket wyg..konon2 nk tgk the uninvited yg konon2 lagi tu seramla sgt! pooorrraaah!!!! kalau nenek aku yg direct pon lg seram..aiyo! syud yg ikot aku tgk wyg tu pon kte x seram walaupun pada hakikatnya die dah terpekik telolong sebelum start movie lg..hehehehehe..syud2..yg sepupu aku plak mmg habis machola duduk diam2 tgk wyg..sempoila! tp aku tau jgk die takut..di lubuk hati die yang paling dalam...wahahahaha!!!!

tetapi!!! sebelum kami ke wayang, aku dan muizz buat muke selamba biawak kitorang masuk the gardens...wahahahaha..kelakar seyh..konon anak tauke petronas ke pe...hehehehe..semulanya kami bercite2 jgkla nk beli bju tetapi memandangkan harganya yg menyebabkan ktorang boleh support diri utk sebulan, ktorang x jadila..mau gugur rambut aku nie..mule2 ktorang masuk GAP...heee..confident habislah! lps tu..belek satu baju..pastu pusing butik tu..belek lagi bju..tp bkn baju pon yg ktorang tgk..tp tag price die..hahahaha...pas2 ktorang wat muke secomel mungkin masuk Armani exchange..wahahaha..aku rasekan baju tu mcm singlet pagoda ayah aku je tp sbb ade cop armani exchange die jd len trus..huh!aku memebelek..paling murah pon rm180..mak aii! tp xdela jerit kt situ...still mencomelkan diri dan mencari pintu keluar yang aku rasa mmg dh panggil aku lame dah...yang paling best ktorang ke banana republic..woooaaa!!! cousin aku wat muke x malu..alkisahnya..aku baru masuk 2 minit..baju pon x smpt pegang tp cousin aku dh keluar..pastu aku mcm cicak cari die..rupenye die dh lari keluar..die x tgk bju pon..tp trus cari tag price kt baju tp xjmpela plak! tp sbb kakak sales girl tu dah mcm kambing snyum2..die pon kate..

sales girl : [ senyum kambing]
muizz : aahh..tq je...heee :D

wahahahahaha!!! aku punyela nk tergelak..tp sebaik aku pndai belakon..konon2 belek la lg due tige baju..smbil tu tgkla hrge die..yg paling murah pon aku tgk is rm 346..adoi!!! mane aku nk cari det..nk beli boleh tp 4 tahunla aku x tuka baju tu..huuuu..gile la dunia skarang nie...

mmg glamour!!! ktorang dah jln..rse mcm nk membuang..carila toilet...

mcm ni la toilet kt situ...

-tandas! RM5...katenye : please pay rm5 to enter
aku mcm..tuttt!!!! wtf! tgk pakcik india pakai kot kaler hitam yg jage toilet tu...aiyo..mau masuk tu pon mhl sgt ka??? mcmla die bgi mngkuk tandas emas pon! air die sme je...mcm spa la plak tandas...

tp takpe,aku redha..sape soh aku pergi situ...tibe2..aku jmpe signboard toilet lg..n guess what! aku dh tkut nk masuk toilet tu..sbb nnti kene byr rm5...cousin aku mmg selamba masuk je..rupenye xyah byr plak kt floor tu...hahhahaha...habis sungguh2 die ajak aku soh aku try masuk toilet..die kate.." cepatla wei..hang masuk..aku tunggu luar..nnti rugi wei kalau x masuk!"

hehehehe...tp betulla...best gile..aku bole menginap pon kt situ...

lps dah tgk n merewang kt the gardens tu..aku n muizz pon balik mid valley n tgkla cite wyg yg x bape nk seram tu....

conclusionnye, outing hari nie mmg bestla!!! havoc gile!! muizz, kte boleh wat cmnie lagi eh!
to syudud..sronokla tgk cte hantu ngan ko!! wahahahaha :D

2 comments:

syud said...

weih..aku nak teguling baca blog kau!!wakakaka..ngok gila..toilet 5 hengget tu sabun dia body shop kot..hahaha..

n plus..u also screamg out loud okay!!hahaha..tp cite hantu tu lawak gak bila pikir..

ainun munirah said...

dud!!!! mmg lawak! aku nk tegelak dowh bile tringat! hahahaha....wat lwk bodoh lagi tu dlm wyg...oh...rindu btol kt ko! hehehehe :D